RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Surfere så fly gå opp i flammer

Sist oppdatert:
En rekke surfere så sjøflyet eksplodere i flammer før det styrtet utenfor Miami Beah mandag. 19 personer er funnet omkommet.

20 personer var om bord i sjøflyet som styrtet utenfor kysten av Miami klokka 14.30 lokal tid mandag. Kystvakten melder at de så langt har funnet 19 omkomne, melder CNN.

VIDEO:Se TV 2-innslag

Det lille veteranflyet, som tilhørte Chalk's Ocean Airways, styrtet i sjøen like etter avgang fra Watson Island, skriver Miami Herald på nett. Flyet gikk i rute mellom Miami og Bahamas.

En rekke surfere så flyet styrte. En av dem, Maurice D'Giovianni (42), forteller til Associated Press (AP) at han hørte en tydelig smell før en av vingene falt av og flyet styrtet i sjøen, med en hale av svart røyk etter seg.

Øyenvitnet Frank Amadeo sier til WSVN-TV at han så en stor eksplosjon i lufta, og at flyet forsvant bak en boligblokk i Biscaya- bukta.

TV-opptak fra et helikopter viste rester av flyet i Government Cut, kanalen som fører skipene inn i Miamis havn.

Havna i Miami ble stengt etter ulykken, og cruiseskipene ble dirigert bort fra området for at de ikke skulle gå i veien for redningsarbeidet.

På grunn av observasjonene av en eksplosjon, er FBI-ansatte sendt til åstedet for å granske ulykken, men det er ingen konkrete mistanker om at det ligger noe kriminelt bak flystyrten.

Chalk's Ocean Airways ble opprettet i 1919. Sjøflyene er blant annet blitt brukt i TV-serier som «Miami Vice».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere