Suspendert etter sex-reklame

Foto: (YouTube)

Lærerinnen simulerte sex i håndverker-reklame, og ble oppdaget av elevene på YouTube.

Når elevene på privatskolen fant sin unge lærerinne i en dampende het sex-reklame på internett, fulgte de med i timen som aldri før.

Frøken Sarah Green har nå blitt suspendert fra jobben som engelsklærer på privatskolen Stockport Grammar School utenfor Manchester i England. Hun er ikke velkommen tilbake på skolen før skolens ledelse har undersøkt saken, skriver Daily Mail.

På skrivebordet
I reklamen for Scruff arbeidstøy spiller frøken Green rollen som en sekretær som blir forført av en arbeidskar. I reklameklippet simulerer Sarah Green sex med den mannlige håndverkeren på et skrivebord, mens egenskapene til arbeidstøyet blir demonstrert.

Se den sexy reklamen på YouTube her.(Ekstern lenke.)

Frøken Green, som er i 20-årene, skal være en av tre kvinner som i reklamen simulerer sex med tre ulike arbeidskarer, med det formål å selge Scruff arbeidstøy. Reklamefilmen har aldri blitt vist på TV, men ble sendt direkte ut til potensielle kunder av arbeidsklær-leverandøren.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Elevene fant klippet
Siden ble reklamefilmen lagt ut på YouTube, noe som ble oppdaget av elever ved skolen tidligere denne måneden. De mente å dra kjensel på sin engelsk-lærerinne, og det tok ikke lang tid før klippet sirkulerte rundt på skolen.

Lærerinnen skal ha spilt inn reklamefilmen to år før hun fikk jobb på den eksklusive privatskolen, som koster 7000 pund i året - rundt 75.000 norske kroner.

Skolens rektor Andrew Chicken suspenderte Sarah Green fra sin stilling onsdag denne uken. I et brev til opprørte foreldre har han skrevet følgende:

«I lys av sakens sensitivitet, har jeg besluttet å suspendere læreren fra hennes plikter, og avventer konklusjonen av etterforskningen. Suspensjonen impliserer verken skyld eller uskyldighet. Det er en fullstendig nøytral handling.»

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.