RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svensk 12-åring ble ikke kidnappet

Sist oppdatert:
Tyskeren som politiet fryktet hadde kidnappet svenske Kristian Walker fra et sykehus i Thailand, er sjekket ut av saken. Landets helsemyndigheter sier 12-åringen ikke har vært på noe sykehus.

Thailands helsedepartement opplyste onsdag at den savnede svenske gutten ikke har vært registrert innlagt eller behandlet ved noen av landets sykehus, melder nyhetsbyrået AP.

Svenske Expressen skriver at politiet ikke lenger anser det som sannsynlig at Kristian Walker ble kidnappet.

Kristian Walkers farfar, Daniel Walker, har sammen med thailandsk politi møtt den tyske mannen som en stund var under mistanke for å ha kidnappet 12-åringen, og det er nå hevet over enhver tvil at denne mannen ikke hadde noe med forsvinningen å gjøre.

Daniel Walker sier til avisen at han kommer til å fortsette letingen etter barnebarnet. Han ønsker også at thailandsk politi skal forsette letingen.

Kristian Walker forsvant da flodbølgene rammet feriestedet Khao Lak. Hans mor og hennes kjæreste er fortsatt savnet, mens Kristians to søsken, David (14) og Anna (7) er trygt hjemme hos sin far i Stockholm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere