*Nettavisen* Nyheter.

Svensk gutt borte fra sykehus

Sykehuspersonal i Phuket sier at de har sett Kristian Walker (12) komme til sykehuset med en mann. Nå vet ingen hvor den svenske gutten er.

02.01.05 14:09

Dan Walker reiste til Thailand for å lete etter sine tre barn. Han fant Anna (7) og David (14). Men ingen vet hva som har skjedd med Kristian, skriver Aftonbladet.

Barna hadde reist til Khao Lak med sin mor, hennes kjæreste og en annen svensk familie før jul. Søndag dro Dan Walker til Thailand for å lete etter dem.

Farfar leter videre
Han fant Anna og David på sykehus, og kom hjem til Sverige torsdag. Barnas farfar er blitt igjen i Thailand for å lete etter Kristian, barnas mor og hennes kjæreste.

- Han har gått rundt på sykehusene og vist bilder av Kristian. Leger og sykepleiere har sagt at de kjenner igjen gutten. De er sikre på at han har vært på sykehuset to ganger, men siden han bare hadde mindre skader ble han aldri skrevet inn, sier Dan Walker.

Ukjent mann
Sykehuspersonalet er sikre på at de har sett Kristian komme til sykehuset sammen med en ukjent mann.

Dan Walker håper at opplysningene stemmer og har nå sendt bilder av sønnen til den svenske ambasaden i Bankok. Han har også snakket med det svenske Utenriksdepartementet og Rikskriminalen.

Familien til norske Jostein Lundring (6) leter også fortvilet etter sin gutt. Sykehuspersonell i Thailand sa først at de hadde sett gutten på sykehuset, men sier nå at det likevel ikke stemmer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag