RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svensk leiesoldat ettersøkt for drap

En 40-årig svensk leiesoldat er ettersøkt for det brutale drapet på en kvinne, som like før helgen ble funnet død og ille tilredt i en søppelsekk i sentrum av thailandske Pattaya.

Thailandsk politi er overbevist om at det er den svenske mannen som står bak ugjerningen, at han drepte henne på hotellrommet sitt, og at han siden dumpet liket, skriver Aftonbladet. Politiet sitter blant annet på et videobånd som angivelig viser svensken i det han sleper bort den døde kvinnen.

- Jeg er sikker på at det er ham, sier en svenske som traff den drapsmistenkte 40-åringen, og som har sett videobåndet. Den drapsmistenkte svensken skal ha betalt for hotellrommet og forsvunnet fra stedet uten å få med seg alle tingene sine like etter at den drepte kvinnen ble funnet.

Den mistenkte mannen er født et lite sted i midt-Sverige. Han skal ha fortalt de andre hotellgjestene at han arbeidet som geolog i Frankrike, og at han tidligere hadde tjent gode penger i Kuwait. For fem år siden flyttet han til Frankrike for å bli leiesoldat i Fremmedlegionen.

Pattaya er en av Thailands største turiststeder, og tar årlig imot rundt tre millioner turister.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere