RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svenske (12) voldtatt i Thailand

Sist oppdatert:
Reisen til ferieparadiset Koh Samui i Thailand ble et mareritt for den svenske familien da deres 12 år gamle datter ble voldtatt. Jenta er øyas tredje voldtektsoffer på tre måneder.

Jenta (12) skal ha blitt voldtatt nær familiens hotell ved Chaweng Beach på øyas østkyst mandag, skriver Aftonbladet.

To dager senere ble en mann som jobber i hotellets restaurant pågrepet. Den mistenkte sier at det aldri var snakk om en voldtekt, men at sammenkomsten var frivillig. Han trodde også at jenta var betydelig eldre enn sine 12 år.

På den normalt så fredfulle thailandske øya er det fullt av politifolk. Enkelte har kommet helt fra Bangkok for å etterforske drapet på en 21 år gammel kvinne fra Wales i Storbritannia. Politiet har funnet spor som tyder på at hun også ble voldtatt, og saken har vakt stor oppmerksomhet i hele Thailand.

Politiet har totalt 100 medarbeidere som etterforsker drapet. Til nå er 14 avhørt - av disse er både innfødte og utenlandske turister. Deres DNA skal nå sammenlignes med funn på den drepte kvinnen.

I løpet av tre måneder har tre kvinnelige turister blitt voldtatt på Koh Samui.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere