RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Syklet med avhugd hode

45-åringen skulle kvitte seg med likdelene og dro av gårde med offerets hode i en veske på sykkelen.

Overfor politiet har 45-åringen selv fortalt om den bisarre sykkelturen til Limhamn ved Öresund der han kvittet seg med det avhugne hodet.

Frikjent for drapstiltale
Sammen med en 47 år gammel mann, var 45-åringen tiltalt for drap. Men begge ble i Malmö tingrett frikjent for drapstiltalen, skriver Expressen. Derimot ble begge dømt for likskjending.

47-åringen, som fikk ett år og tre måneders fengsel, ble også dømt for mishandling, mens 45-åringen ble dømt for å ha dekket over en kriminell handling.

Liket gjemt i gulvet
Offeret (47) var en rusmisbruker med kriminelt rulleblad og en kamerat av de to. Han forsvant i april 2005, kort tid etter at han slapp ut fra soning. Etter tips fant politiet det hodeløse og sterkt maltrakterte liket i gulvet i et uthus i bydelen Videdal i Malmö.

Ulike forklaringer
Den eldste av de tiltalte ble pågrepet i forbindelse med likfunnet, men har hele tiden nektet for å ha noe med drapet å gjøre. Den yngste av de to ble pågrepet noe senere og erkjente at han hadde vært med på å ta hånd om liket, men ellers la han all skyld på sin kamerat, ifølge Expressen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere