500 - Internal Server Error

[]
Gå til sidens hovedinnhold

Tapt millardlodd var kjempebløff

Elicia Battle hevdet at hun hadde mistet vinnerloddet som ga en utbetaling på 1,1 milliarder kroner. Nå innrømmer hun at det var en bløff.

Battle sier til AP at hun nå dropper søksmålet hun annonserte etter at 34 år gamle Rebecca Jemison fikk utbetalt rekordpremien.

Tidligere hadde Battle sagt at hun kjøpte vinnerloddet, men at hun mistet det da hun mistet vesken sin utenfor en butikk.

- Jeg ville så gjerne vinne for barna mine og for familien. Jeg ber om unnskyldning. Jeg er ikke en ond person. Virkelig ikke, sier Battle nå.

Et par dager etter trekningen 30. desember leverte Battle inn en politianmeldelse om at hun hadde mistet vinnerloddet, og prøve senere å hindre at premien ble utbetalt til Jemison.

Hun kommer nå til å bli tiltalt for å ha levert en falsk anmeldelse, og risikerer både fengselsstraff og bot.

Ohio Lottery, som arrangerer Mega Millions-lotteriet, sier at de hele tiden har visst sannheten, nemlig at Jemison er den rettmessige vinneren. Jemison har nemlig vist fram et lodd som ble kjøpt på samme sted og til samme tid som vinnerloddet, og har også bevist at hun spilte på de samme tallene i den forrige trekningen.

Reklame

NÅ: Milrab har oppdatert salget med sportsklokker og Oakley