*Nettavisen* Nyheter.

Tatt etter heftig flukt

Jennifer drepte en fangevokter for å befri sin fengslede ektemann. Ekteparet ble tatt etter en kort, men heftig jakt.

11.08.05 07:13

Jennifer Hyatte (31) befridde ektemannen George (34) under et rettsmøte i Kingston i delstaten Tennessee sist tirsdag. Etter å ha lekt katt og mus med politiet i sørstatene i USA, ble paret pågrepet natt til torsdag.

George ble befridd av kona Jennifer da han ble ført ut av rettsbygningen i Tennessee av to fangevoktere. I basketaket som oppsto, ble den ene av vaktene, Wayne Morgan, skutt og drept.

Det spesielle med historien, er at paret møttes da Jennifer jobbet som sykepleier i fengselet der George sonet dom for en lang rekke ran.

Fant skytevåpen
Flukten har vakt stor oppmerksomhet i USA, og amerikanske medier har oppkalt paret etter den legendariske forbryterduoen «Bonnie & Clyde».

Natt til torsdag ble paret pågrepet i et motellrom i Columbus i staten Ohio, etter tips fra en taxisjåfør, melder CNN. Da hadde paret flyktet drøye 48 mil.

- Vi fant flere skytevåpen i rommet, men vet ikke om noen av disse er drapsvåpenet, sier direktør Mark Gwyn i Tennessee føderale politi.

Giftet seg i fengselet
I fjor hadde Jennifer plettfri vandel og var på god vei til å gjøre karriere som sykepleier. Det skulle den notoriske «bad boy» George Hyatte raskt forandre på – og fem måneder etter at hun begynte å jobbe i Northwest Correctional Complex, fikk hun sparken fordi hun smuglet mat inn til George.

Men trass i oppsigelsen, og at George ble flyttet til et høysikkerhetsfengsel, fortsatte de to å treffe hverandre.

Jennifer og George giftet seg 20. mai i et kapell i fengselet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag