RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tatt for drap og voldtekt av 7-åring

(Google Maps)
Sist oppdatert:
Fengslet i Pakistan.

Mannen, som har norsk statsborgerskap, er ifølge pakistanske medier arrestert i Islamabad, mistenkt for voldtekt og drap på ei sju år gammel jente.

Det skriver den pakistanske avisen The News. Ifølge pakistanske medier bor den arresterte mannen i Pakistan, mens han har kone i Norge.

Den arresterte mannen er nabo til jenta i Islamabad.

Ifølge en politiforklaring som avisen har fått opplest har mannen tilstått ugjerningen overfor TV 2. Han skal ha forklart at han bortførte jenta fra gaten og voldtok henne i sitt eget hus den 25. oktober i år. Senere skal han ha kvalt jenta med et klesplaggg og kastet liket opp på et hustak.

Deretter skal han ha forlatt Pakistan for å reise på pilegrimsreise til Mekka 14. november. Han ble ifølge politiet arrestert da han landet på flyplassen i Islamabad tirsdag ettermiddag, da han vendte tilbake fra pilegrimsreisen.

Jenta ble meldt savnet 4. november, rundt ti dager etter at hun forsvant fra hjemmet sitt i bydelen Sabzi Mandi. Liket ble først funnet 24. november.

Norske myndigheter har foreløpig ikke fått tak i vedkommende.

- Vi har fått beskjed om at en norsk statsborger er arrestert, og ambassaden har forsøkt å få tak i vedkommende uten hell, sier pressevakt i UD Tor Henrik Andersen til Nettavisen.

Ifølge Andersen vil den norske ambassaden på nytt forsøke å få kontakt i morgen.

- Vi vil da førhøre oss om han ønsker hjelp til å få kontakt med advokat, sier Andersen.

Vet du noe om denne saken? Ta kontakt med Nettavisen på 21 00 60 10 eller e-post: vaktsjef@nettavisen.no


Vis større kart

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere