Gå til sidens hovedinnhold

Tatt for grotesk kjendisdrap

En 16-åring er arrestert og mistenkt for et grotesk drap på hustruen til en av USAs mest kjente forsvarsadvokater, som selv har jobbet med en rekke slike saker.

En 16-åring er arrestert, mistenkt for drapet på 52-årige Pamela Vitale, melder San Francisco Chronicles nettutgave torsdag.

Vitale var gift med en av USAs mest kjente advokater, Daniel Horowitz, som lørdag kveld ringte politiet etter at han hadde kommet hjem og funnet Vitale brutalt drept.

Ifølge avisen skal Vitale ha blitt drept med 39 slag mot hodet, og ifølge politikilder skal drapsmannen så ha skåret inn et okkult symbol på ryggen hennes.

Mediesak
Saken har utløst en mediestorm i USA, for Horowitz har hatt en høy profil som advokat og juridisk kommentator i noen av USAs mest oppsiktsvekkende kriminalsaker.

Nå var det ham selv det dreide seg om.

Horowitz stilte opp på TV, fortalte om det han hadde sett på åstedet, og bedyret sin uskyld. Han sa han ville ta en løgndetektortest for å bevise dette.

Narkoplan
Politiet mener angivelig at motivet for drapet er å finne i et opplegg den mistenkte 16-åringen hadde for å dyrke marihuana sammen med en venn. For å starte opp dette, brukte han stjålne kredittkortopplysninger til å bestille utstyr til dyrkingen.

Han skal angivelig ha bestilt disse til eiendommen til Vitale og Horowitz og gått dit lørdag for å plukke disse opp. 16-åringen bor i nærheten.

Drapet fant sted i et midlertidig hus hvor ekteparet bodde mens de på samme tomt, som ligger på toppen av en åskam, var i ferd med å ferdigstille det som skulle bli et drømmehjem på rundt 700 kvadratmeter.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken