RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tenåringer stjal luksusbiler for 30 millioner

Britisk politi har sprengt en tenåringsgjeng som i lang tid har spredt frykt i området rundt Leeds. Gjengen har brutt seg inn i over 200 hjem, og stjålet luksusbiler verdt nesten 30 millioner kroner.

Tenåringene har brutt seg inn i villaer, vekket eierne, truet dem med kniv, og tvunget dem til å gi fra seg bilnøkler og andre verdifulle eiendeler, skriver svenske Expressen, som siterer britiske Daily Mail.

Flere av de elleve gjengmedlemmene som politiet har identifisert er jenter, deriblant 17-årige Katie Weaver. Hun hadde en stille og rolig oppvekst sammen med sine foreldre og sin to år eldre bror David, forteller folk som kjenner familien. For to år siden gikk imidlertid noe galt, og både Katie og broren ble med i den fryktede tenåringsligaen.

- Vi er sjokkerte. Min kone og jeg er lovlydige mennesker som har arbeidet hele livet. Dette er veldig vanskelig sier Katies far, Colin Weaver, til Daily Mail.

- De ble venner med disse menneskene, havnet i dårlig selskap og ble påvirket til å gjøre det de nå er tatt for, sier han.

David Weaver er nå dømt til 15 års fengsel, mens Katie slapp unna med en betinget dom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere