RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tente på håret til kreftsyk jente (12)

Politiet har satt i gang etterforskning etter at en 12 år gammel jente, som akkurat hadde fått håret sitt tilbake etter fire år med kreftbehandling, fikk håret svidd av på skolen.

Bianca Powell sto i korridoren på skolen sin, Pontarddulais Comprehensive i nærheten av Swansea i det sørlige Wales, da noen tente på håret hennes. Den 12 år gamle jenta hadde akkurat fått hårprakten tilbake etter fire år med kreftbehandling.

Powell ble kjørt til legebehandling på grunn av sjokk og mild forbrenning etter angrepet mandag, rapporterer BBC News.

Politiet i South Wales har arrestert og avhørt en 14 år gammel gutt som er mistenkt for å ha stått bak angrepet.

- Det er fryktelig at noen kan sette fyr på håret hennes etter alt det hun har vært igjennom, sier 12-åringens far, Jason Powell, til BBC. Han holder nå datteren hjemme fra skolen mens etterforskningen pågår.

12-åringen vendte tilbake til skolen i september etter å ha tilbrakt flere måneder på sykehus. Hun har brukt store deler av livet sitt på å sloss mot kreftsykdommen og var bare tre år gammel da legene oppdaget en svulst på hjernen. Den kampen vant hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere