RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terminator vil ha McCain

Foto: Montasje: Scanpix
Sist oppdatert:
Californias håndfaste guvernør har bestemt seg.

Californias guvernør Arnold Schwarzenegger gir sin fulle støtte til den republikanske presidentkandidaten John McCain, melder AP.

Viktig støtte
Støtten fra den tidligere actionhelten kan hjelpe McCain i å suse forbi sin argeste konkurrent Mitt Romney. Begge kjemper en innbitt kamp for å bli republikanernes presidentkandidat i det amerikanske presidentvalget i november. De to har hittil fått størst oppslutning, men det er fremdeles mange stater igjen å overbevise, blant annet California.

Saken fortsetter under videovinduet.
213725

- En sterk leder
Under en pressekonferanse torsdag, roste Schwarzenegger McCain og kalte ham en sterk leder som kan nå over det politiske skillet i USA. Også New Yorks tidligere borgermester Rudy Giuliani stilte opp på pressekonferansen. Dermed har McCain to viktige støttespillere på laget.

- Skitne triks
Støtten kommer etter en tv-debatt onsdag der Romney anklaget McCain for å bruke skitne triks blant annet ved å hevde at Romney vil sette en frist for tilbaketrekking av de amerikanske styrkene i Irak. I debatten tilbakeviste Romney at han ønsker en slik tidsfrist.

Natt til fredag møtes demokratenes presidentkandidater Hillary Clinton og Barack Obama til en ny tv-debatt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere