RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terror-sms var rockesang

En mann ble hentet og avhørt av britisk politi, som mistenkt terrorist. Det viste seg at stakkaren bare hadde sendt en sms med en sangtekst til en venn. Les sms-en her.

Det skriver ComputerSweden.

Hentet på jobben
I Bristol hentet politiet en mistenkt flykaprer og terrorist på jobben hans. Mannen ble mildt sagt overrasket og lurte på hva han hadde gjort galt. Det viste seg at politiet hadde sporet en sms han sendte til en kompis.

Briten hadde egentlig bare sendt et par linjer fra en låt av The Clash til en venn. De er begge medlemmer i et coverband som spiller Clash-låter, og kompisen, som også er vokalist i bandet, hadde glemt teksten til sangen ”Tommy Gun”.

Slik låt sms-en: How about this for Tommy Gun? Ok so let's agree about the price and make it one jet airliner and ten prisoners."

Overvåker mobiltrafikken?
Mannen fikk overbevist politiet om at han ikke hadde noen kobling til terrororganisasjoner, og ble sluppet med en advarsel om å være forsiktig med liknende meldinger i framtiden.

Ifølge politiet hadde mannen ved en feiltakelse sendt meldingen til feil person, som igjen kontaktet politiet. Men saken har ført til diskusjoner om politiet virkelig overvåker all mobiltrafikk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere