RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terrorhelter i sexskandale

Sist oppdatert:
New Yorks brannkorps fikk mye positiv oppmerksomhet etter innsatsen 11. september 2001. Nå har brannmennene igjen havnet i medienes søkelys.

En 34 år gammel kvinne har i politiavhør fortalt om orgier med brannfolkene – på brannstasjonen, skriver Aftonbladet. Skandalen ble oppdaget da kvinnen fredag gikk til politiet og fortalte at hun var blitt voldtatt på en brannstasjon i Bronx.

Hun endret senere forklaring, og fortalte at det hele bare hadde vært en vanlig orgie med fire av brannmennene. Men da hadde alarmen allerede gått, og skandalen var et faktum.

To brannmenn har allerede fått sparken, mens tolv er suspendert mens saken etterforskes, skriver Daily News og New York Post.

Politiet mistenker ikke lenger at det har foregått noe kriminelt, men forsøker å finne ut om kvinnen har deltatt i orgier på flere brannstasjoner i New York.

I avhør har den 34-årige tobarnsmoren hevdet at hun har hatt sex med mellom 200 og 300 brann- og politimenn i løpet av de siste tre årene.

Ifølge eksmannen lider kvinnen av psykiske problemer. Etter terrorangrepet mot New York 11. september 2001 skal hun ha blitt besatt av menn i uniform.

- Hun begynte å ligge med alle brann- og politimenn i hele byen, sier han til Daily News.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere