RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thailands yndlingselefant død

Sist oppdatert:
En hel nasjon fulgte med da elefanten Lame ble forsøkt reddet opp av et gjørmehull.

Elefanten Lame fikk mye nasjonal oppmerksomhet etter at han satt seg fast i et gjørmehull. Thailands aviser har skrevet om elefanten daglig den siste tiden.

Den 50 år gamle elefanten har ligget fanget i et gjørmehull over en lengre periode. Hele den thailandske nasjonen har fult med mens veterinærer og hjelpemannskap har forsøkt å redde den 5 tonns tunge elefanten opp av gjørmehullet i jungelen i Khun Song, melder nyhetsbyrået AP.

Antibiotika og vitaminer
Elefanten klarte ikke å reise seg opp på egen hånd fordi han har fått en skade i det ene benet. I et forsøk på å gi elefanten mer krefter har veterinærer matet ham med bananer fylt med antibiotika og vitaminer.

Egen begravelsesseremoni
Da redningsmannskap endelig klarte å få elefanten opp av gjørmehullet, hadde han ikke mer krefter. Den 50 år gamle elefanten døde forrige lørdag, og senere på dagen ble det arrangert en begravelsesseremoni av buddhistiske munker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere