RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tigerofre var fulle og rusa

(AP/Scanpix)
De tre mennene som ble angrepet av en tiger i en dyrepark i romjulen, var fulle og skal ha terget dyret.

Carlos Sousa (17) ble drept og de to brødrene Kulbir (24) og Paul Dhaliwal (19) ble alvorlig skadet da en tiger gikk til angrep på de besøkende ved en dyrepark i San Francisco.

Brødrene, som overlevde angrepet, har hele tiden hevdet at de ble utsatt for et uprovosert angrep. Men nye opplysninger i etterforskningen viser at guttene hadde plaget tigeren i forkant av angrepet, melder nyhetsbyrået AP.

Skrek og veivet
- Som et resultat av etterforskningen tror vi at ofrene kan ha terget tigeren. Politiet mener at nettopp denne faktoren bidro til at tigeren rømte fra innhegningen og gikk til angrep på ofrene, sier politiinspektør Valerie Matthews.

Paul Dhaliwal skal ha innrømmet overfor faren til den drepte 17-åringen at de skrek og veivet med armene da de sto på gjerdet som omringet tigeren. Dette kommer frem i rettsdokumentene torsdag.

Testresultater viser at alle de tre ofrene hadde spor etter både alkohol og marihuana i blodet.

Røykt marihuana
Et av ofrene har også innrømmet at de tre hadde drukket en del shots med vodka og røykt marihuana før de dro til dyreparken i San Francisco første juledag i fjor.

Talsmann for dyreparken Sam Singer sier at han aldri var i tvil om at ofrene hadde provosert tigeren.

- De brødrene lagde en total annerledes versjon for media. Nå begynner det å komme frem at det de har sagt var usant, sier Singer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere