RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Til USA i luksus

Sist oppdatert:
John Mark Karr, mistenkt for drapet på 6 år gamle JonBenet Ramsey, ankom USA søndag natt. På veien hygget han seg med champagne og kongereker.

Karr ankom Los Angeles søndag etter å ha landet med Thai Airways.

Læreren sto i forrige uke frem som mistenkt i drapssaken. Til journalister i Thailand har han forklart at han var sammen med JonBenet da hun døde i kjelleren hos sine foreldre 26. desember 1996. Selv insisterer han på at dødsfallet var en ulykke.

Den tidligere skolelæreren vendte frivillig tilbake til USA, og hadde ikke på seg håndjern verken før eller etter den 15 timer lange flyturen, melder AP.

Forretningsklasse
På flyet ble han eskortert av etterforsker Mark Spray fra Boulder County i Colorado, en tjenestemann fra den amerikanske ambassaden og en betjent med «Homeland Security» på skjorten sin.

En journalist fra AP var ombord på flyet, og rapporterer at Karr drakk champagne og spiste friterte kongereker, dampet ris og sjokoladekake ved servering i forretningsklasse-delen av flyet.

Agenter fra amerikansk tollvesen møtte Karr da han forlot jetflyet før de andre passasjerene.

Drapstiltale
- Han kommer til å sitte i isolasjon i et 1,8 ganger 2,7 meter stort rom med seng og toalett, uten vindu og telefon, sier sheriffens talsmann Steve Whitmore i Los Angeles Country til AP.

Karr vendte frivillig tilbake til USA, og hadde ikke på seg håndjern under reisen på forretningsklasse. Politiet i Los Angeles skal oppbevare ham før turen hans går videre til Colorado.

Her vil han trolig bli tiltalt for drap, kidnapping og seksuelt misbruk av mindreårig, i forbindelse med drapet på den unge «skjønnhetsdronningen» i 1996, melder AP.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere