RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbyr 100.000 for drapstips

Sist oppdatert:
Familien til Mohammed Ammouri (8), som ble drept på åpen gate, vil gi 100.000 kroner for tips som fører til at drapsmannen blir tatt.

– Vi håper at en belønning kan hjelpe til med å få tak på personen som gjorde dette, sier Mohammeds onkel Hussein Ammouri til Aftonbladet. Familien tok beslutningen om å utlove dusør etter at de onsdag kveld kom til sin hjemby i Libanon, hvor Mohammed skal begraves.

Politiet i Linköping er informert om beslutningen

– Mange ganger får vi hjelp av publikum, og denne belønningen kan ha stor betydning, sier kriminalkommissær Per Åke Olsson ved Linköpingspolitiet.

Mohammed Ammouris slekt er nå samlet i den lille libanesiske byen Tefahta, hvor gutten skal begraves torsdag. Hele byen er i sorg, og over alt er åtteåringens bilde hengt opp, skriver Aftonbladet. Mohammed Ammouri skal begraves ved siden av sin farmor, og sin lillesøster, som døde bare 11 måneder gammel, i 1992.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere