Gå til sidens hovedinnhold

To arrestert i Maddie-forsvinning

Mannen og kvinnen skal ha tilknytning til forsvinningen av Madeleine McCann.

Spansk politi har arrestert en italiensk mann, som muligens har tilknytning til forsvinningen av den britiske jenta, melder den spanske avisen El Pais på sine nettsider.

Samtidig melder Sky News at også en portugisisk kvinne er arrestert. Hun er gift med den italienske mannen.

Spanet i timevis
Mannen ble arrestert i parets leilighet i byen Algeciras sør i Spania. Byen ligger ikke mer enn 3-4 timer fra Praia da Luz i Portugal, der Madeleine McCann (4) forsvant fra familiens ferieleilighet 3. mai i år.

Politiet skal ha slått til mot den italienske mannen klokken 05 torsdag morgen, i forbindelse med en aksjon igangsatt av franske myndigheter. Politiet skal ha spanet på huset i flere timer før de gikk til aksjon, uttaler en nabo til den spanske avisa.

Presset for penger
Torsdag kveld holder politiet fremdeles på med å ransake ekteparets leilighet. Ifølge den spanske fjernsynskanalen 20minutos skal de to pågrepne ha presset Madeleines familie for penger mot informasjon om hvor Madeleine befinner seg.

De pågrepne sitter nå i avhør, og politiet forsøker å finne ut om de faktisk vet hvor fireåringen befinner seg.

Etterlyst
Den italienske mannen skal ha kriminelt rulleblad og var etterlyst av fransk politi, trolig i forbindelse med en barnemishandlingssak, skriver avisen El Mundo på sine nettsider.

Tidligere i dag skal en privatetterforsker ha overlevert bevis til det portugisiske politiet, som han hevder inneholder informasjon om forsvinningen av Madeleine.

For en måned siden gikk portugisisk politi ut og sa at de lette etter en mistenkt – en hvit mann mellom 35 og 40 år – i forbindelse med Madeleines forsvinning.

Nettavisen følger saken

Reklame

Morsdag og valentine: Nå er det tilbud på blomster levert på døra