RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To jenter funnet drept

(scanpix)
Sist oppdatert:
To 18 år gamle jenter ble søndag ettermiddag funnet drept i skogen i Skåne i Sverige.

Politiet har ingen spor etter noen gjerningsmann.

En av jentene hadde vært meldt savnet siden natt til lørdag da bilen hennes ble funnet skadet nedenfor en skrent, skriver Aftonbladet.

Fant lik
Like etter klokka 14.00 søndag ringte en person og fortalte politiet om at han hadde funnet to lik da han gikk tur. Flere politipatruljer og et politihelikopter ble satt inn i letingen, og de to 18-åringene ble funnet et par hundre meter inn i skogen.

Likene ble funnet utenfor Båstad mellom Gøteborg og Malmø. De to jentene ble funnet cirka fem kilometer sør for stedet der bilen ble funnet ødelagt allerede lørdag morgen.

Lånte bil
Den ene av jentene ble identifisert søndag kveld. Hun er 18 år gammel og fra Laholmsområdet. Politiet har ikke identifisert den andre jenta ennå, men en annen 18 år gammel jente fra Laholmstrakten er meldt savnet. Politiet tror at de to jentene kjørte bilen sammen. De hadde lånt bilen av den ene jentas mor for å dra på fest i byen Varberg, men dukket aldri opp, skriver Helingsborgs Dagblad. I stedet for hadde jentene, av ukjent grunn, kjørt i motsatt retning mot Båstad.

Den siste kjente kontakten med jentene var på fredagskveld da de ringte en gutt i Ängelholm-Båstadområdet og sa at de ville komme på hans fest hvis festen i Varberg var kjedelig.

Søndag kveld sperret politiet av området der de to ble funnet. Teknikere og rettsmedisinere ble tilkalt, men politiet ville ikke gi noen opplysninger om funn eller hvordan jentene var blitt drept.

(Arkivbilde)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere