*Nettavisen* Nyheter.

To jenter under 15 år utførte selvmordsangrep i Kamerun

Sikkerhetsstyrker frakter bort levninger etter noen av de elleve ofrene etter det doble bombeangrepet i Maroua i Kamerun 22. juli. Foto: Stringer (Afp)

Minst elleve mennesker ble drept da to jenter sprengte seg selv i to angrep i byen Maroua helt nord i Kamerun, ifølge lokale myndigheter.

22.07.15 23:05

Angrepet onsdag er det andre i sitt slag denne måneden og rammet hovedstaden i Kameruns nordligste region. Den første bomben rammet et marked, mens den andre rammet en befolkningstett bydel, opplyser guvernør Midjiyawa Bakari i regionen.

Jentene var under 15 år, ifølge guvernøren.

Den ytterliggående opprørsgruppa Boko Haram, som har sitt utspring i Nigeria, mistenkes for å stå bak angrepet. President Paul Biyas kontor sier i en pressemelding at elleve mennesker ble drept. 32 ble såret. En kilde i de lokale myndighetene hevder overfor nyhetsbyrået AFP at de to jentene tigget da bombene gikk av onsdag ettermiddag.

En kamerunsk journalist i byen beskriver panikken som oppsto etter selvmordsangrepene.

– Det var lemlestede lik, kroppsdeler på bakken. Det er grusomt. Folk har aldri sett noe slikt før her i Maroua, sier journalisten. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.