RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To jenter under 15 år utførte selvmordsangrep i Kamerun


Sikkerhetsstyrker frakter bort levninger etter noen av de elleve ofrene etter det doble bombeangrepet i Maroua i Kamerun 22. juli.
Sikkerhetsstyrker frakter bort levninger etter noen av de elleve ofrene etter det doble bombeangrepet i Maroua i Kamerun 22. juli. Foto: Stringer (Afp)
Sist oppdatert:
Minst elleve mennesker ble drept da to jenter sprengte seg selv i to angrep i byen Maroua helt nord i Kamerun, ifølge lokale myndigheter.

Angrepet onsdag er det andre i sitt slag denne måneden og rammet hovedstaden i Kameruns nordligste region. Den første bomben rammet et marked, mens den andre rammet en befolkningstett bydel, opplyser guvernør Midjiyawa Bakari i regionen.

Jentene var under 15 år, ifølge guvernøren.

Den ytterliggående opprørsgruppa Boko Haram, som har sitt utspring i Nigeria, mistenkes for å stå bak angrepet. President Paul Biyas kontor sier i en pressemelding at elleve mennesker ble drept. 32 ble såret. En kilde i de lokale myndighetene hevder overfor nyhetsbyrået AFP at de to jentene tigget da bombene gikk av onsdag ettermiddag.

En kamerunsk journalist i byen beskriver panikken som oppsto etter selvmordsangrepene.

– Det var lemlestede lik, kroppsdeler på bakken. Det er grusomt. Folk har aldri sett noe slikt før her i Maroua, sier journalisten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere