RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toåring drept av fyrverkeri

Sist oppdatert:
En dansk toåring ble ved 23-tiden nyttårsaften drept av en rakett da han så på fyrverkeri med sin familie. I Sverige krevde en rakett også liv.

I Sverige ble en 17 år gammel gutt drept da han fikk en rakett i ansiktet.

Toåringen fra Tølløse var ute for å se på rakettene med sin far, tante og storebror. Han ble så hardt skadet av raketten at han ble drept på stedet, ifølge politiet i Holbæk.

Gutten gikk sammen med familiemedlemmene på stiene i stasjonsbyen Tølløse. De var på vei opp på Rosenvei, som går opp til hovedveien gjennom Tølløse, da en rakett plutselig kom farende fra en ukjent retning, skriver Ekstra Bladet. Raketten nærmest eksploderte i venstre side i brystet på gutten og han døde av skadene som han fikk i hjertet.

Skjøt på 16-åring
I Stockholm ble en 17 år gammel gutt drept i Bjökhagen da han fikk en rakett i ansiktet. Politiet opplyser til TT at de ikke ennå kjenner til detaljene rundt ulykken, men det er brakt på det rene at det var en ren ulykke.

Det var ikke rakettskytingen mot en 16 år gammel gutt i Sundsvall. 16-åringen ble alvorlig skadd i øynene da han ble skutt på med en rakett.

Gutten var ute og så på fyrverkeriet med kamerater, da de så at en gjeng skjøt raketter mot en balkong. Da kameratflokken passerte gjengen, siktet de og skjøt rett på 16-åringen med en rakett, skriver TT.

Dermed ser det ut til nyttårsfeiringen i Norden har krevd tre liv. På Ringerike i Norge ble en 33 år gammel mann drept på stedet da han fikk en rakett i hodet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere