Tobarnsmor hadde forhold til siktet

Politistudenten som er siktet i forbindelse med at en 32 år gammel tobarnsmor er forsvunnet, skal ha hatt et forhold til kvinnen.

Den 35 år gamle politistudenten traff tobarnsmoren Gülay Karagöz da han arbeidet for svenske innvandringsmyndigheter for noen år siden. De innledet et forhold, men det tok slutt da han ikke tilbakebetalte en større pengesum som han lånte av henne, skriver Aftonbladet.

Kjærligheten gjorde at Gülay Karagöz lånte 35-åringen 250.000 kroner hun hadde spart, penger hun egentlig skulle låne til sine brødre. Politistudenten betalte aldri tilbake summen., og Gülay tok derfor kontakt med hans kone, og fortalte om lånet.

Da heller ikke dette nyttet, truet hun med å fortelle foreldrene hans i Tyrkia om saken, noe som utløste trusler. Politistudenten skal ifølge venner av kvinnen ha sagt at han skulle gjøre livet hennes til et helvete.

35-åringen er ifølge svensk politi sannsynligvis den siste som så Gülay Karagöz før hun forsvant torsdag i forrige uke. Politiet satte i gang søk etter henne, men arbeider nå ut fra terorien om at hun er drept. Politistudenten er foreløpig siktet for bortføring.

Ifølge Aftonbladet arbeider politiet også med et annet spor i saken. Gülay Karagöz skal flere ganger ha blitt truet av en annen mann enn han som nå er siktet i saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.