RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tony Olsson ringes inn

I ettermiddag hadde politihelikoptre ringet inn et skogsområde der de mistenker at politidrapsmannen Tony Olsson har gjemt seg.

Tony Olsson blir jaget nære Grindsjön sør for Stockholm. Dette er samme område som de tre andre rømlingene befant seg da de ble funnet av politiet.

En person sett
Ved 15.30-tiden i dag fant politiet et gjemmested i et skogsområde ved riksvei 225, og politihunder fant spor i området. På gjemmestedet fant politiet kart, ransluer og klær.

Ifølge vitner har en person blitt observert inne i skogen. Det er i dette området politiet nå konsentrer letingen etter Tony Olsson, skriver Aftonbladet.

Skogsområdet er blitt ringet inn og politihelikoptre sirkulerer over området.

Sperret området
Nasjonale politistyrker er i området rundt gjemmestedet som ble funnet, som ligger 500 meter fra stedet der Daniel Maiorana ble pågrepet i 14-tiden i dag.

Politiet har sperret av området i nord, sør og øst. I vest ligger en eng og et skogsområde, og riksvei 225 er avsperret.

Mellom 30 og 40 politifolk har søkt gjennom skogen rundt Grindsjön i hele dag, men uten å finne Olsson.

Tony Olsson er dømt for drapet på to politimenn under flukten fra et ran i 1999. Han sonet en livstidsdom da han rømte fra fengselet natt til onsdag, og regnes som en Sveriges farligste fanger.

Onsdag kveld ble Alfred Sansiviero pågrepet i området. Torsdag morgen fant politiet Mahmoud Amaya ikke langt unna. Senere på dagen tok de også Daniel Maiorana.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere