*Nettavisen* Nyheter.

Toppmodell arrestert på Heathrow

Supermodell Naomi Campbell skal ha hylt, skreket og spyttet da hun ble pågrepet på Heathrow.

04.04.08 09:12

Campbell skulle ta et British Airway-fly til Los Angeles torsdag ettermiddag, men ble i stedet pågrepet og ført ut fra nye terminal 5 på Heathrow i håndjern, melder The Sun.

Rammet av kaos
Foranledningen til supermodellens raseriutbrudd var en bortkommen bag. Den nye flyplassterminalen har de siste dagene hatt enorme forsinkelser på grunn av forsvunnet bagasje, og nå fikk også Campbell oppleve problemene.

Modellen skal ha hisset seg opp og krevd at flypersonalet skulle finne bagen hennes øyeblikkelig. Da personalet i stedet tilbød seg å videresende bagasjen, skal det ha rent over for Campbell.

Se video på TV 2 Sumo(artikkelen fortsetter nedenfor)

226986

- Skreik og ropte
Modellen fikk beskjed om å forlate flyplassen og at hun ikke var i stand til å fly og ble senere pågrepet av flyplasspolitiet.

- Kom deg unna meg, la meg være! skal modellen ha skreket i det hun ble pågrepet.

Ifølge et øyevitne skal Campbell ha angrepet en politimann og deretter spyttet på ham.

Den nye terminal 5 på Heathrow har hatt store problemer etter åpningen. Forsinkelser og bagasjekaos har skapt irritasjon og sinne for flere enn supermodellen.

Ikke første gang
Flyet til Los Angeles lettet over halvannen time forsinket uten modellen om bord.

Supermodellen er kjent for sitt hissige lynne og ble i fjor dømt for å ha kastet en mobiltelefon i hodet på hushjelpen sin. Saken endte med fem dagers samfunnsstraff og et kurs i sinnebeherskelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.