RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Traff fergepassasjer med golfball

Sist oppdatert:
Sju år gamle Iris lå på soldekket da golfballen kom susende.

Sju år gamle Iris slapp unna med skrekken - og en kul i pannen - etter å ha blitt truffet av en golfball om bord på Viking Lines ferge mellom Åbo (Turku) i Finland og Stockholm lørdag.

Sjuåringen lå på soldekket på ferga M/S «Isabella» sammen med familien og ante fred og ingen fare da ulykken skjedde. Golfballen kom susende fra land akkurat idet ferga hadde forlatt Åbo havn.

- Vi så hvordan de skjøt golfballer fra land. Vi trodde de skulle havne i vannet. Deretter så vi at de kom rett mot oss. Det sa bare pang, sier Iris’s mamma, Kati Käinonen til Aftonbladet.

Sjuåringen var i sjokk og begynte å gråte, men slapp tross alt heldig fra det hele. Fra strandkanten til ferga var det rundt 50 meter.

- Vi skulle gjerne visst hvem som gjorde det. Om de virkelig ville treffe noen eller om de ikke tenkte i det hele tatt, sier Kati Käinonen til avisa.

Ifølge finske aviser kom golfballen fra en villa i Runsala-området. Da politiet i Åbo kom til stedet, fant de flere golfbager. To menn skal ha erkjent at det var de som slo ballene. Politiet etterforsker saken, skriver Aftonbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere