RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP)

Tre barn druknet - moren tiltalt

Amanda Hamm ringte nødnummeret da bilen med hennes tre barn trillet i vannet. Nå er hun og kjæresten tiltalt for å ha drept de tre.

Hamm og kjæresten risikerer dødsstraff dersom de blir funnet skyldig i drapet på Christopher Hamm (6), Austin Brown (3) og Kyleigh Hamm (23 måneder).

Det var Hamm selv som ringte nødnummeret etter at bilen hennes med de tre barna i hadde rullet i vannet fra en brygge ved Clinton Lake i Illinois. Politiet kom til stedet fem minutter etter at hun ringte, og fikk raskt barna på land fra mindre enn to meters dyp.

Guttene, Christopher og Austin, ble erklært døde to timer senere, mens søsteren ble erklært død dagen etter, etter at hun hadde tilbrakt en natt på sykehus, skriver AFP.

Onsdag ble Hamm og kjæresten hennes altså tiltalt for drapet. Politiet vil ikke si noe om hva som kan være motivet for trippeldrapet, eller hvordan etterforskerne tror bilen endte i sjøen.

Politiet har fulgt parets bevegelser siden det som så ut som en tragisk ulykke, og føler seg nå sikre på at det dreier seg om et drap.

De tre barna har tre forskjellige fedre, men Hamms nåværende kjæreste er ikke far til noen av dem, opplyser politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere