RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre drept i israelske angrep

Sist oppdatert:
Tre palestinere ble drept da Israel mandag skjøt raketter mot mål i Gaza. Israel angrep tre forskjellige mål mandag morgen.

Et israelsk angrepshelikopter skjøt en rakett mot en bil i Gaza, bare timer etter at en annen israelsk rakett hadde truffet et hus samme sted.

I det andre angrepet skal minst tre palestinere ha mistet livet, da en bil ble truffet av en rakett, melder Reuters. Åtte skal være skadet. To av de drepte er medlemmer av Hamas, opplyser organisasjonen.

De tre ble drept i det andre av tre israelske angrep mandag.

Ingen ble drept i det første angrepet, som var rettet mot en våpenfabrikk og lager. 12 mennesker ble skadet i det første angrepet mandag, deriblant en ettåring og en seksåring.

Det tredje angrepet rammet et lite hus, men ingen ble skadet.

- Den palestinske selvstyremyndigheten fordømmer på det sterkeste denne alvorlige israelske opptrappingen i et tett befolket område i bydelen al-Shajaiya i Gaza by. Det er ikke likvideringer eller byggingen av murer og bosettinger som vil bryte voldsspiralen, men forhandlinger, uttalte den palestinske sjefforhandleren Saeb Erakat.

israelske luftangrepene kommer etter en blodig helg i de okkuperte palestinske områdene, hvor fire palestinere og tre israelske soldater ble drept i forskjellige sammenstøt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere