RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre drept i kamp i Libanon

Sist oppdatert:
To israelske soldater og et Hizbollah-medlem skal være drept i kamper mellom israelske styrker og geriljasoldater fra Hizbollah i sør-Libanon.

- To israelske soldater ble drept i sammenstøt med geriljastyrker fra Hizbollah på den libanesiske grensen tirsdag, kunngjør Hizbollahs TV-stasjon al-Manar ifølge Reuters.

En geriljasoldat ble også drept i kampene, sier en talsmann for Hizbollah.

Israelske militære sier Hizbollah skjøt først, men tjenestemenn i den libanesiske sikkerhetsstyrken sier israelerne avfyrte de første skuddene, melder Associated Press (AP).

Forholdet mellom Israel og Hizbollah har vært spent etter at en Hizbollah-leder ble drept i Beirut mandag. Organisasjonen anklager Israel for å stå bak snikmordet.

Talsmenn for sikkerhetsstyrkene sier en israelsk stridsvogn åpnet ild mot geriljasoldater nær landsbyen Aita el-Shaab og drepte en soldat.

Hizbollah skjøt tilbake mot israelske styrker på den andre siden av grensen. Da gikk israelske helikoptre i luften og svarte med raketter, sier de ansatte i sikkerhetstjenesten.

Talsmenn for den israelske hæren bekrefter helikopterangrepet, men har ikke kommentert påstandene om at to soldater er drept.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere