RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP)

Tre drept i Tel Aviv-eksplosjon

Sist oppdatert:
Minst tre personer mistet livet i en eksplosjon som skal ha skjedd som følge av et bandeoppgjør ved en kafé i den israelske byen Tel Aviv torsdag.

18 personer er skadet i eksplosjonen. Sky News melder at tre personer har mistet livet. Dette er ikke bekreftet av myndighetene, men politiet opplyser at «flere» har mistet livet i eksplosjonen.

Politiet mener eksplosjonen var ledd i et gjengoppgjør fordi en av de mest kjente personene fra det kriminelle miljøet i Israel ble lettere såret i eksplosjonen, som fant sted i den travle handlegata Yehuda Halevy, melder NTB-Reuters.

Israel er ikke rammet av noen selvmordsbomber på to måneder, og israelsk politi tror ikke dette er et terrorangrep, melder Reuters.

- Vi undersøker alle sider av saken, men det ser nå ut til at den (eksplosjonen) var kriminelt motivert, sier talsmann for politiet Ezra Aron til israelsk radio. «Kriminelt motivert» betyr at det ikke er en terrorhandling, men at israelsk mafia skal være involvert.

Noen vitner hevder å ha sett en kjent israelsk krminell i nærheten og spekulerer i om han kan ha vært målet for aksjonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere