RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre skadd etter skyting ved universitet i Tennessee

Sist oppdatert:
Tre personer er skutt på Tennessee State Universitys campus i Nashville, melder lokale medier. Tilstanden er kritisk for ett av skuddofrene.

Politiet er på stedet og har sperret av området, skriver NewsChannel5. Politiet opplyser ifølge avisa The Tennessean at tilstanden er kritisk for én person.

Alle som ikke er studenter, er forvist fra området.

Meldingen om skytingen på Tennessee State Universitys (TSU) hovedcampus kom i 23-tiden (klokka 6 norsk tid) torsdag kveld, skriver The Tennessean. Det er imidlertid fortsatt få detaljer om hendelsen. Universitetspolitiet vil dessuten ikke bekrefte at det har skjedd noen skyteepisode på campus i Nashville i delstaten Tennessee.

Foxs samarbeidspartner WZTV melder at studenter kan ha vært involvert.

Forrige uke ble tre studenter skutt og skadd rett over gata for TSUs campus. Politiet opplyste da til NewsChannel5 at skuddene ble avfyrt rett etter at tre menn som var mistenkt for ugjerningen, ble nektet adgang til en diger fest som fant sted i området. New York Daily News skriver at de tre åpnet ild mot folkemengden da de ikke slapp inn på festen, og at gjerningsmennene flyktet fra stedet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere