RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Treåring kjørte på pappa

Sist oppdatert:
Lille Andrew Mcdowell krabbet bak rattet i foreldrenes bil og skadet både faren og to andre biler.

Den tre år gamle krabaten grep første sjanse til å sette seg på førerplass i foreldrenes Ford Mondeo. Faren Andy forlot nøklene sine i bilen mens han skiftet en lyspære på bilen, og da tøffet babyen i full fart inn i et trafikkert veikryss i Washington i England.

Krabaten satte automatgiret på «kjør» og begynte på en 100-meters utfart. Han raste igjennom et hektisk kryss og kræsjet i en parkert bil, som igjen ble dyttet inn i en lastebil.

Heldigvis kom treåringen fra det uten en skramme. Men bilskadene kom på 73.840 kroner. Faren trengte førstehjelp etter den noe uvanlige ulykken.

- Jeg lot nøklene stå i for å sjekke at lysene på bilen virket etter at jeg skiftet pære. I neste øyeblikk hadde den lille gutten min hoppet inn og slått på motoren. Den må ha kjørt omkring 16 kilometer i timen, og jeg klenget meg til sidespeilet for å prøve å stoppe den, sa faren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere