RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tredje rømling pågrepet

Sist oppdatert:
Den tredje av de fire rømlingene ble torsdag ettermiddag pågrepet. Men politidrapsmannen Tony Olsson er fremdeles på frifot.

Ifølge svenske aviser ble den tredje rømlingen Daniel Maiorana pågrepet på en åker i nærheten av Grindsjön torsdag. Dette er i det samme området som de to andre ble funnet. Ifølge SR Ecot var han ubevæpnet da han ble pågrepet.

Politiet legger fullt press på styrkene sine og håper de skal finne den siste av de fire i samme område. Riksvei 225 som går gjennom Grindsjön-området skal ifølge Expressen nå være sperret av og politiet søker med hunder i området.

Farlig fange

Nå er det kun politidrapsmannen og nynazisten Tony Olsson som fremdeles er på frifot.

Olsson er dømt for drapet på to politimenn under flukten fra en ran i 1999. Han sonet en livstidsdom da han rømte fra fengselet natt til onsdag.

Olsson regnes som en Sveriges farligste fanger, som har erfaring i å flykte fra politiet.

Torsdag kunne den svenske avisen Expressen melde om at politiet intensiverte søket i Grinsjön-området sør for Stockholm, noen kilometer unna fengselet.

Her ble først bilen de fire brukte i flukten funnet. Onsdag kveld ble Alfred Sansiviero pågrepet i området. Torsdag morgen fant politiet Mahmoud Amaya ikke langt unna. Senere på dagen tok de også Daniel Maiorana.

Fant klær

I samme område har politiet ifølge Sveriges Radio Ecot gjort flere interessante funn. Blant annet skal klærne fangene brukte under flukten være funnet.

Men politiet begrenser ikke søket til Grinsjön-området. Over hele Sverige leter politiet etter den siste rømlingen. Politiet etterlyser også en rød Volvo 745 88-modell i forbindelse med flukten.

Ifølge Aftonbladet utelukker ikke politiet at de fire har skilt lag etter å ha rømt fra fengselet sammen i en rød Saab.

Saaben ble funnet i Grinsjön-området onsdag. En båt ble også stjålet fra sjøen samme dag og politiet frykter at en eller flere av fangene har kommet seg forbi politiets sperringer ved hjelp av båt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere