RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trengte fri - knivstakk seg selv

En overarbeidet politimann var villig til å gjøre alt for en sykemelding. Han knivstakk seg selv og meldte fra om drapsforsøk.

Den 44 år gamle japanske politimannen var utbrent etter all overtids- og helgejobbingen i forbindelse med arbeid i etterkant av et stort jordskjelv i området.

Derfor fant han det for godt å skaffe seg en sykemelding, og knivstakk seg selv i magen. Det sier japanske etterforskere til Sky News.

Løy i forklaringen
Sannheten kom frem etter at etterforskere hadde lett etter den drapsmistenkte uten å finne noen som kunne passe beskrivelsen den overarbeidede politimannen ga. Mannen hadde nemlig oppgitt at han ble knivstukket av en annen i sitt hjem nordvest i Japan, men kollegaene begynte å tvile da de ikke kom noe sted i etterforskningen.

Politimenn han jobbet med syntes i forkant av hendelsen at 44-åringen begynte å bli forvirret etter alle overtidstimene.

Mange liknende ulykker
- Han ble veldig opptatt, men det så ut som han ikke kunne håndtere alt arbeidet han hadde å gjøre, sier en talsmann fra politiet.

Siden den japanske helseministeren oppdaget fenomenet med dødsfall i forbindelse med for mye arbeid i 1987, har antallet dødsfall i denne kategorien bare økt i Japan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere