Gå til sidens hovedinnhold

Trodde Miss Peru var prostituert

Forholdet mellom Peru og Gabon er svært kjølig etter at presidenten i det afrikanske landet trodde Miss Peru var en luksusprostituert.

Miss Peru, Ivette Santa Maria, var i landet for å promotere skjønnhetskåringen Miss Humanity, som skulle gå av stabelen i hovedstaden Libreville. Hun frydet seg over sjansen til å besøke den eksotiske afrikanske nasjonen og tok med seg kjæresten på turen.

Kort etter at Santa Maria ankom Gabon ble bedt om å følge med til president Omar Bongos palass – alene. Og det var her at presidenten skal ha oppført seg svært upassende mot den unge skjønnheten.

Ifølge Ananova skal han ha trykket på en hemmelig knapp. Noen skyvedører åpnet seg og i rommet bak dørene sto det en stor seng.

- Jeg sa til ham at jeg ikke er en prostituert, at jeg er Miss Peru. Jeg begynte å gråte og fikk panikk, forteller Santa Maria.

Deretter la hun på sprang.

Hun presiserer at presidenten aldri rørte henne, og hun tror ikke presidenten selv hadde planlagt det som skjedde. Hun føler imidlertid at hun ble lurt til Gabon.

Perus FN-ambassadør i New York har nå kontaktet sin gabonesiske kollega, for å uttrykke den peruanske regjerings største bekymring med episoden, ifølge en kunngjøring fra det peruanske utenriksdepartementet.

En talsmann for president Bongo, Vincent Mavoungou Bouyou, har uttalt at han ikke kjenner til anklagene, ifølge AP.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året