*Nettavisen* Nyheter.

Trond-Rune (21) ble knivdrept

Foto: Arvid Nordal

Politiet i Vest-Finnmark offentliggjorde tirsdag ettermiddag navnet på Trond-Rune Mikalsen (21) som ble knivstukket på Gran Canaria natt til i går.

29.03.05 16:10

Trond-Rune Mikalsen kommer fra Måsøy i Vest-Finnmark. Ifølge politiadvokat Are Meedby ved Vest-Finnmark politidistrikt er mannens familie varslet.

- Det var det lokale lensmannskontoret som fikk den tunge jobben med å varsle de pårørende, sier Meedby til TV 2 Nettavisen.

Han vet ingenting om Mikalsens kamerat som var med ham på påskeferien til Gran Canaria. Kameraten er fremdeles på øya og får nå krisehjelp av sjømannsprest, diakon og representanter fra Saga Solreiser.

Mikalsen ble knivstukket i 02.20-tiden natt til mandag. Hendelsen skjedde trolig i forbindelse med et ran. Politiet jakter nå på vedkommende som trolig tok med seg Mikalsens lommebok. Norsk politi bistår med å overvåke kredittkortregistre dersom 21-åringens kort blir brukt.

Ifølge VG ble en blodig kniv funnet like i nærheten av åstedet. Politiet på Gran Canaria antar at kniven er drapsvåpenet.

TV 2 Nettavisen følger saken

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.