Gå til sidens hovedinnhold

Tror Bobby ble brent

Svensk politi leter nå etter den forsvunnede gutten Bobbys (10) lik utenfor stefarens hus.

Bobbys stefar (39) og moren (30) brente nemlig skrap i to dager på familiens gård utenfor Nässjø i Sverige i starten av januar. Politiet tror den tidligere sexdømte stefaren og Bobbys mor har brent gutten.

Funn fra 39-åringens gård har ført etterforskningen et langt steg i riktig retning, melder den svenske avisa Aftonbladet.

Politiets teknikere i Gøteborg jobbet onsdag i flere timer med spader i området der rester fra skraphaugen ligger. Politiet har også brukt likhund i søket etter Bobby.

Mor og stefar tatt for drap

Savnet
Søndag 8. januar la flere naboer merke til at 39-åringen hadde tent et bål cirka 40 meter fra huset. Flammene brant i to døgn. Ingen har sett den ti år gamle gutten siden det. Politiet forsøker nå å kartlegge hva som har hendt med gutten frem til 29. januar da 10-åringens foreldre meldte sønnen savnet på en parkeringsplass i Gøteborg.

Samboeren er tidligere dømt for grov vold mot to kvinner, og i dommen kommer det fram at 39-åringen hadde et ønske om å drepe noen, skriver Göteborgs Posten torsdag.

Den tidligere dommen har vakt politiets interesse, men en video fra et overvåkningskamera på en bensinstasjon i Huskvarna har også vært gitt nytt lys til saken. Paret lånte en henger på bensinstasjonen på vei til Göteborg.

Videoen viser samboerens bil, men Bobby var ikke i eller ved bilen mens paret var på denne bensinstasjonen. Politiet mistenker at sønnen ikke var med på denne turen i det hele tatt. Det var da paret kom til Göteborg litt senere at de hevdet at Bobby hadde forsvunnet.

Les også:

De siste nyhetene
Verden i dag

Drept i romjulen
I følge Expressen mistenker politiet at Bobby ble drept allerede i romjulen. Den siste som hadde kontakt med 10-åringen var mormoren. Hun snakket med Bobby i telefonen på julaften. Gutten har vært borte fra skolen siden 16. desember. Til skolen har moren sagt at sønnen var syk.

Advokat Per Oehme er stefarens forsvarer.

- Han syns situasjonen er utrolig vanskelig. I hans verden er samboerens sønn borte. Han tror at gutten har blitt kidnappet eller forsvunnet, forteller Oehme til Aftonbladet.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg