*Nettavisen* Nyheter.

Tror Bobby ble forgiftet

Foto: (Polisen)

En av forsvarsadvokatene i Bobby-saken lanserte på mandag en ny teori om at Bobby ble forgiftet.

Mandag startet ankesaken mot Bobbys mor og stefar som ble dømt til ti års fengsel i Eksjö tingrett etter å ha mishandlet gutten med døden til følge.

En av forsvarsadvokatene lanserte en ny teori om dødsårsaken til Bobby da ankesaken startet i Göta hovrätt mandag, skriver svenske Aftobladet.

- Hvor mye har man egentlig analysert om Bobby ble forgiftet, sier Per Oehme, forsvarsadvokaten til Bobbys stefar.

Oehme antyder at Bobby kan ha død av kullosforgiftning, men han har ingen beviser som støtter teorien.

Anket saken
Alle parter anket saken videre da moren til Bobby og hennes samboer ble dømt til ti års fengsel i Eksjö tingrett for å ha mishandlet den ti år gamle gutten.

Påtalemyndighetene ønsket at moren og stefaren skulle dømmes for drap. I Eksjö tingrett ble de nemlig dømt for mishandling med døden til følge, som har en strafferamme på ti år, noe påtalemyndighetene mener ikke står i samsvar til handlingen de utførte.

Får kjærlighetsbrev
Ti år gamle Bobby ble meldt savnet i slutten av januar i år. Den 14. februar ble moren og stefaren pågrepet og mistenkt for drap. Noen dager senere ble kroppen til Bobby funnet i Lövsjøen i Sverige. Både moren og stefaren til Bobby visste at tiåringen lå på bunnen av Lövsjøen. Da det ble kjent at moren og stefaren hadde metodisk mishandlet Bobby, ble hele Sverige rystet. Til tross for at stefaren er dømt for å ha bestialsk mishandlet Bobby, får han en rekke kjærlighetsbrev fra svenske kvinner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag