RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror parteringsoffer var transe

Sist oppdatert:
Politiet trapper opp jakten på den som har dumpet likdeler i Stockholm. Gjerningsmannen kan finnes transseksuelle kretser.

- Personen som ble drept, later til å ha vært en kvinne i en mannskropp, sier en kilde til Expressen.

Delene av den drepte er funnet i to forskjellige steder i Stockholm sentrum de siste ukene. Først fant politiet et hode og deler av armer og bein i en sammenteipet plastsekk. Sist søndag fant politiet torsoen i en bag noen kilometer unna stedet for det første funnet.

Et av politiets heteste spor er at den parterte var transseksuell, og politiet har nå kontaktet transseksuelle kretser for å få hjelp til å identifisere mannen.

Expressens kilder sier at den parterte mannen later til å ha forsøkt å etterligne en kvinne, og at det var dette som i starten forvirret politiet.

- Vi trodde først at det var en kvinne, men kromosomtester viste at det var en mann. Det eneste som gjør at denne personen i det ytre ser ut som en mann, er de store føttene, de store ørene og kjønnsorganet, sier kilden.

Alt tyder på at mannen er fra Norden, eller har bodd i Norden i lang tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere