RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truet med ny massakre

Sist oppdatert:
Politiet i California jakter på en mann som truer med nye massakre som vil få blodbadet i Virginia til å blekne.

Flere skoler i Yuba City i California ble stengt torsdag etter at en 28 år gammel mann truet med å utføre en massakre. Jeffery Thomas Carney blir nå jaktet på av store politisttyrker i delstaten.

Blodbad
Carney skal ha fortalt til sine foreldre i en telefonsamtale at han er bevæpnet med sprengstoff, gift og en helautomatisk rifle av type AK-47, melder Reuters. I tillegg fortalte 28-åringen til sine foreldre at han ville skape et blodbad som ville overgå massakren ved Virginia Tech Universitetet.

Villig til å dø
Moren til 28-åringen, Marie Carney, har sagt i et intervju med avisen Sacramento Bee at sønnen har gått på det narkotiske stoffet amfetamin de siste fire månedene. 28-åringen er en kjenning av politiet og er tidligere dømt for innbrudd. Han har selv fortalt at han er villig til å dø, og at han vil ta med seg så mange som mulig med i døden.

- Vi håper på å få tak i ham så fort det lar seg gjøre. Han har sagt at han er villig til å dø i skuddveksling med politiet, sier visepolitisjef J. Paul Parker ved Sutter County i California.

Mandag ble 32 mennesker drept på Virginia Tech Universitetet, og drapsmannen Cho Seung-Hui tok sitt eget liv. Dette er den verste skolemassakren i USAs historie.

Les også: Cho ble mobbet av klassekamerater

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere