RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TWITTER: Donald Trump slår tilbake mot både meldinger om enighet rundt en DACA-erstatning med senatorer fra Demokratene, og kritikken fra dem som mener programmet bør oppheves uten erstatning.
TWITTER: Donald Trump slår tilbake mot både meldinger om enighet rundt en DACA-erstatning med senatorer fra Demokratene, og kritikken fra dem som mener programmet bør oppheves uten erstatning. Foto: Brendan Smialowski (AFP/Scanpix)

Trump: Ingen enighet om DACA

Sist oppdatert:
Donald Trump benekter at han gjorde en avtale om DACA-programmet natt til torsdag. – Det må bli enighet om massiv grensekontroll i bytte mot et ja, skriver han.

– Ingen avtale ble gjort i går kveld om DACA. Det må bli enighet om massiv grensekontroll i bytte mot samtykke. Det ville blitt gjenstand for en avstemning, heter det i den første av en rekke twittermeldinge r fra presidentens morgenrunde på sosiale medier.

Les mer: – Hvis disse meldingene stemmer, er Trumps base sprengt, ødelagt og ikke-reparerbar

Videre formidler han det som antas å være svar på kritikken fra høyrefløyen blant presidentens tilhengere og partifeller.

– Vil noen virkelig kaste ut gode, utdannede og vellykkede unge folk som har jobber, og som i enkelte tilfeller tjenestegjør i militæret? Virkelig! De har vært i landet vårt i mange år, uten at det er deres egen feil. De ble tatt med hit av foreldrene sine da de var barn, skriver han, og avslutter med den kryptiske beskjeden «pluss STOR grensesikkerhet».

Ellers noterer han for øvrig at arbeidet med «MUREN» allerede er i gang, i form av renovasjon av gamle og eksisterende gjerder og vegger.

Det siste er muligens et svar på meldingene om at grensemuren mot Mexico ikke var en del av enigheten med Demokratenes senatsleder, Chuck Schumer, og Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi natt til torsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere