RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV-helt tok med avkappet hode på pub

Med sin tidligere kjærestes hode i en ryggsekk, gikk den finske TV-stjernen rundt på byen. Nå er hun siktet for dobbelt parteringsdrap, og hennes nye kjæreste har innrømmet kannibalisme.

Detaljene om det groteske dobbeltdrapet kommer fram i en rettssak i den finske byen Tammerfors. Den 31 år gamle kvinnen var en stjerne i den finske utgaven av TV-showet Gladiatorene. Sammen med sin mannlige venn er hun tiltalt for å ha drept og partert to menn.

Det første offeret var en 29 år gammel mann som hadde et forhold med den 31 år gamle kvinnen. Hennes venn har forklart i retten at det var sjalusi som gjorde at han hogg 29-åringen til døde og parterte kroppen. Mannen har også fortalt at han har spist av kroppsdelene, skriver Ilta-Sanomat, ifølge Aftonbladet.

Kunne gjøre alt
- Jeg fikk en følelse av at etter dette kan ingen gjøre meg noen ting. Jeg har makt til å gjøre alt med en kropp. Jeg kan til og med spise den, har mannen forklart.

Ifølge påtalemakten skal TV-stjernen ha tatt sin tidligere kjærestes hode som trofé. Hun bar det rundt i en ryggsekk og viste det til flere personer. Ingen skal imidlertid ha trodd at det var et ekte hode.

Noen sprang ut
Den tiltalte mannen har forklart at TV-stjernen hadde med seg hodet på en pub i Tammerfors.

- Hun slo vesken i bordet og sa at det var et hode i den. Det var ingen som tittet. Men noen sprang ut, forklarte mannen.

Til slutt kvittet de to seg med kroppsdelene ved å kaste dem i forskjellige søppelcontainere i Tammerfors. Kroppen er ikke blitt funnet selv om politiet har lett i to måneder på en søppelfylling utenfor byen.

Farlig kvinne
Det andre parteringsdrapet på en 26-åring vil bli behandlet i retten i onsdag.

Den siktede kvinnen er kroppsbygger, og misbruker ifølge Aftonbladet dopingmidler. Hun blir ofte voldelig når hun drikker alkohol, og er kjent som en farlig kvinne i Tammerfors’ underverden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere