*Nettavisen* Nyheter.

TV-stjernen løslatt

Den svenske barne-TV-onkelen satt fengslet i tre døgn, men ble løslatt torsdag. Han er mistenkt for å ha deltatt i gruppevoldtekt av en kvinne (20).

05.10.06 13:23

Den kjente programlederen inviterte kvinnen til nachspiel på hotellrommet sitt. Senere ble han og en annen mann pågrepet, mistenkt for å ha voldtatt kvinnen. Torsdag ble imidlertid tv-stjernen løslatt, melder Aftonbladet.

- Jeg finner ingen grunn til å begjære mannen varetektsfengslet, sier aktor Ulf Edsfors til Aftonbladet.

Han vil ikke si om mistanken mot programlederen er over, og etterforskningen av saken er ikke henlagt av svensk politi.

Mishandling
Edsfors vil heller ikke si til Aftonbladet om det finnes andre mistenkte for samme forbrytelse, eller om noen fremdeles er varetekstfengslet i forbindelse med saken.

Programlederen har ledet barneprogram og medvirket ved noen av den siste tidens største svenske tv-produksjoner. Siden mandag har han sittet varetektsfengslet, mistenkt for gruppevoldtekt og mishandling.

I helgen besøkte han en nattklubb i Dalarna, der han skal ha flørtet med flere av de kvinnelige gjestene. En av dem ble med ham på hotellrommet for nachspiel. På rommet oppdaget den 20 år gamle kvinnen at hun var eneste gjest. Ifølge Aftonbladets kilder skal mannen ha begynt å opptre aggressivt i det de to kom inn på hotellrommet.

«Hore»
- Han ble aggressiv, spyttet henne i ansiktet og begynte å slå henne samtidig som han kalte henne for en hore, sier en kilde til Aftonbladet.

Etter en stund skal en kamerat av programlederen ha kommet opp på rommet og vært med på å mishandle kvinnen. Siden skal de to ha forgrepet seg på henne seksuelt. Den ene mannen skal ha tatt kvelertak på kvinnen under overgrepet.

Programlederen ble pågrepet i sin bolig i Stockholm sentrum ved nitiden mandag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag