RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP/Scanpix)

Tvang barn til å svømme med pirajaer

Sist oppdatert:
Italiensk politi gikk til aksjon mot et sirkus hvor barn ble kastet i tanker med pirajaer.

Det var publikummere som tipset politiet om behandlingen barna på sirkuset ble utsatt for, noe som førte til at tre personer ble arrestert i en politiaksjon denne uken.

En del av sirkusunderholdningen var å legge barn i en tank fylt med dødelige pirajafisker. I tillegg ble barna plassert i glasstanker fylt med giftige slanger, melder Sky News.

Barna som ble utsatt for den farlige behandlingen er to søstre i alderen 16 og 19 år. Søstrene tilhører en bulgarsk familie som jobber på sirkus Mirano, som har base i Salem i nærheten av Napoli.

Sirkuseieren, hans sønn og svigersønn er arrestert.

- Disse menneskene er slavedrivere som tvang barna til å gjøre vågestykker med farlige dyr. Essensen er at disse barna ble tvunget til å jobbe som slaver for sirkuset, sier aktor Mariella De Masellis, som leder etterforskningen.

Den bulgarske familien skal ha jobbet for svært lav lønn, de bodde under umenneskelige forhold og ble tvunget til å jobbe syv dager i uken.

Vitner forteller at en av søstrene ble plassert i en tank med de kjøttetende fiskene og ble tvunget til å holde pusten under vann. Hver gang hun forsøkte å heve hodet over vannet, ble hun dyttet ned igjen med makt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere