RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tvang studine til nakenvask

Sist oppdatert:
44-åringen skulle bare lufte hunden med studinen, men det uskyldige møtet endte med at hun ble tvunget til å vaske leiligheten hans naken.

Den 28 år gamle svenske studinen visste ikke at 44-åringen hun traff var en kjent kriminell, og at han er medlem i den såkalte «Uppsala-mafiaen».

Skulle lufte hund
De to kom i kontakt på en sushirestaurant i Stockholm sentrum, og de to utvekslet telefonnumre slik at de kunne gå tur med hundene sine sammen, skriver Aftonbladet.

En lørdag de hadde luftet hundene avsluttet de kvelden hos ham. Neste morgen var 44-åringen totalt forandret. Han tvang 28-åringen ned på sengen og ga henne en sprøyte som gjorde henne helt groggy. Hun sa i forhør at hun var helt «i hans vold».

Måtte vaske naken
- Han slo meg sparket meg, spyttet på meg, kalte meg hore og tvang meg til å gå rundt i leiligheten hans naken og vaske, forklarte kvinnen i retten.

Senere samme kveld skal 44-åringen ha rasert kvinnens leilighet.

44-åringen ble i fjor dømt til seks måneders fengsel for mishandlingen. Dommer ble påkjært ettersom påtalemyndigheten vil ha forlenget fengselsstraffen. Onsdag startet rettssaken i Svea lagmannsrett.

44-åringen har innrømmet raseringen, men benekter å ha mishandlet kvinnen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere