RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tvillinger truffet av lyn

Sist oppdatert:
To tvillingsøstere ble innlagt på sykehus etter å ha blitt truffet av lyn i Danmark forrige helg.

Søstrene var ute og gikk i regnet da et lyn slo ned i paraplyen deres. Den ene søsteren ble kastet rett i bakken, mens hun andre ble stående i sjokk, skriver den danske avisen BT.

De to søstrene, som er 14 år gamle, ble overrasket da de skjønte hva som hadde skjedd.

- Vi trodde jo at hvis man ble truffet av lyn så ville man dø, men vi følte at vi var i fin form, sier den ene søsteren til Ringkøbing Amts Dagblad, ifølge BT.

Puls på 156
Etter hendelsen tok jentene toget til Ringkøbing, men oppdaget etter hvert noen røde merker på halsen og brystkassen til den ene tvillingen.

- Jeg begynte å merke et voldsomt trykk i brystet og fikk problemer med å puste, så jeg ble kjørt til sykehuset hvor de konstaterte at jeg hadde en puls på 156, og at mitt hjerte hadde en ujevn rytme. Dessuten hadde jeg brennmerker langs venstre arm, sier hun.

Vondt i brystet
Litt senere på kvelden fikk den andre tvillingen også vondt i brystet og ble innlagt på sykehuset. Ifølge legene på sykehuset ville nok ikke jenten ha blitt truffet av lynet dersom de ikke hadde hatt paraply. Tvillingene er nå utskrevet fra sykehuset og skal være i fin form.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere