RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tvillinggutter døde i kuleregnet

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Politiet har offentliggjort hvem som døde i skytedramaet i Wisconsin.

Politiet jobber intenst for å finne årsaken til skytingen som tok livet av seks personer i Wisconsin.

- Jeg hørte en rekke skudd på kort tid. Jeg trodde det var fyrverkeri, sier Christopher Coy, som passerte forbi huset i det øyeblikket skytingen fant sted.

Politiet offentliggjorde mandag identiteten til de drepte i skytingen. De er Ambrocio Analco (22) og hans tvillingsønner på 7 måneder, Vanessa Iverson (19), Ashley Huerta (i 20 årene) og Nicole Macaffee (i 20 årene).

Den amerikanske nødsentralen 911 ble varslet etter at en mann som befant seg i huset hoppet fra balkongen for å berge livet. Han brøt seg inn i et nabohus og ringte politiet.

- Han hoppet rett ut fra balkongen. Det var slik han klarte å komme seg ut av huset i live, sa Gaspar Huerta, mannen til omkomne Ashley Huerta.

Det som ser ut som et familiedrama har rystet lille byen Delavan, som teller knappe 8.000 innbyggere.

Politiet er sparsomlige med informasjon, men mye tyder på at konflikter mellom tre forskjellige familier kan ha endt i drap og selvmord, ifølge den Wisconsin-baserte avisen The Week.

Det er ennå ikke offentliggjort hvem som avfyrte skuddene.

Jasmine Analco, den to år gamle søsteren til tvillingene, ble funnet hardt skadd i en van i nærheten. Hun var skutt i brystet og ble sendt til University of Wisconsin Hospital.

I godt humør før han døde
Marco Pastrana, Ambrocio Analcos fetter, sa Analco hadde vært sammen med sine barn dagen skytingen skjedde.

- Han var i godt humør og hadde det bra lørdag formiddag, da han gikk ut for å levere barna hos sin mor. Jeg kan aldri tenke meg at det var han som drepte dem, sa Pastrana til The Week.

Politiet nektet å kommentere skytingen, men sa allerede lørdag ettermiddag at jakten på drapsmannen var over. Det kan tyde på at drapsmannen tok sitt eget liv, eller at han ble arrestert.

Skyteepisoden skjedde i et leid hus der det ifølge naboer har flyttet folk inn og ut ofte det siste året.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere